Restaurang Tzatziki

I onsdags var vi på restaurang vid ån och åt jättegod grekisk mat. Det blev smördegsinbakade räkor och grillat. Och ljuvlig fetaost och tzatziki. Går inte att jämföra med de som går att köpa på Ica!

FullSizeRender IMG_7268 FullSizeRender-1

Igår var jag på Improföreställning på kvällen, otroligt roligt! De är så himla duktiga som kan komma på saker ur tomma intet – eller på beställning!! Fantastiskt. Idag har jag lite huvudvärk, så har suttit hemma nu på förmiddagen, men ska strax iväg för att träffa min psykolog. Ikväll blir det drinkar, På Spåret och Riverdale som vanligt!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>